Voetbalschoenen

  adidas Nemeziz Magnetic Storm

  Lichtvoetig in het donker.

  22 jul, 2017

  adidas Nemeziz Magnetic Storm
  De zwarte adidas Nemeziz 17+ Magnetic Storm

  Bron van energie

  Stilaan waait de wind. Takken en bladeren bewegen heen en weer, de lucht is donker maar het regent niet. Nemeziz lanceert de nieuwe pack: Magnetic Storm. De strepen van adidas stromen als lichtgolven door de schoen, ze vormen een bron van energie. Het is de stilte die jou wakker maakt. De stilte voor de storm.

  adidas Nemeziz 17+ Magnetic Storm

  Het is rumoerig in de kleedkamer. Een herinnering gaat in de rondte. Snel en onverwachts, die actie uit het niets. Jouw beslissing van vorige week vormt de adrenaline van vandaag. Je trekt de adidas Nemeziz 17+ aan en iedereen kijkt mee. In de dertig vierkante meter ontwaakt zich een Magnetic Storm. Een zonnewind treft een magnetisch veld. Vuur en vlam rijst er door jouw voeten en het hele team staat op. Borst vooruit en met zijn allen naar het veld. Je kijkt nog even naar de trainer en hij naar jou. Alle handen zijn geschud. De wedstrijd begint en jij zoeft over het gras. AGILITY KNIT 2.0 reageert, Non-Stop Grip controleert. De minuscule 3D punten verbinden jouw voet met de bal. Kort en snel. Trucs voor de functie en niet voor de sier. Als een lichtgolf open jij onze pupillen, zoveel schoonheid is ongekend. Je betovert. DUAL LOCK COLLAR om de enkel en het TORSION TAPE om de gehele voet. De drie adistripes kleuren een achtergrond van donkere hemel. Het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM is kundig, van de hiel tot aan de neus. Altijd kun jij draaien. Startklaar na bewegen. Een pirouette, een slalom, een kap. De loopzool is licht en maakt iets eigen in jou los. Je ontvlamt. De TORSION RIBS verstaan jouw taal, die van lef en stoutmoedigheid. De noppen zijn zwart en de schoen van 213 gram is volledig vetervrij; NEMEZIZ en adidas schitteren op de achterkant hiel; en TORSIONFRAME staat voor altijd gegraveerd op de zool. De adidas Nemeziz 17+ Magnetic Storm versterkt jouw kolkend vermogen. Allure en dynamiek ontbranden zich in jouw voetenwerk. De wave van het publiek, die is voor jou. Zoals jij zweeft op het veld zo zweven zij met jou. Impact is een understatement. Jij reikt verder dan de alledaagse sterren.

  De zwarte adidas Nemeziz 17.1 Magnetic Storm
  De zwarte adidas Nemeziz 17.1 Magnetic Storm

  adidas Nemeziz 17.1 Magnetic Storm

  Lichtvoetig, snel en bestormend. Jouw voeten geven licht in het donker. De adidas Nemeziz 17.1 optimaliseert iedere actie tot in detail. Functie en design betreden het veld. De stijlvolle lijnen; de transparante noppen en accenten op de zool; de drie strepen; en AGILITY BANDAGE geschreven op de binnenkant schoen. Magnetisch is de uitstraling, stormachtig de power. De zorg van de TORSION TAPE laat jouw voet draaien en bewegen. De tegenstander kan er niet omheen. Ongekend is jouw rotatie, bestormend jouw aandrijving. DUAL LOCK COLLAR houdt de enkel stabiel en de TORSIONFRAME-loopzool lanceert jouw vlammende acties. Plots die verdediger, acuut jouw reactie. Vijf scharen en opnieuw passeer je de revu. AGILITY KNIT 2.0 is de boezemvriend van jouw voorvoet. Jouw capaciteiten laden zich op. De adidas Nemeziz 17.1 Magnetic Storm vormt het ultieme wapen. 218 gram aan skills om jouw rivalen te ontmantelen.

  De zwarte adidas Nemeziz 17.2 Magnetic Storm
  De zwarte adidas Nemeziz 17.2 Magnetic Storm

  adidas Nemeziz 17.2 Magnetic Storm

  De bal vliegt door de lucht. Je vangt hem op, zo op de bovenvoet. AGILITY MESH verzorgt de magnetische touch. Links gebeurd van alles. Rechts daar ligt de ruimte. Je kapt de tegenstander en opent het spel. DUAL LOCK COLLAR houdt de enkel stabiel. Jouw pass wervelt over het veld. 360 TORSION TAPE om de voeten. AGILITY BANDAGE geschreven op de binnenkant schoen. De adidas crew wist al dat deze pass zo mooi zou zijn. De toeschouwers idem dito. Die zijn voor jou gekomen. De speler van de kunst. Grijs-zwarte veters kruisen het bovenwerk. Zo kunstzinnig als jouw acties, zo wonderbaarlijk is de Nemeziz 17.2 Magnetic Storm. Volledig zwart met magnetische kleuren op de adistripes en NEMEZIZ achterop de schoen. Golven van licht bestormen de tegenstander. Je versnelt. En weet precies waar die bal gaat landen. Daar vlak voor het doel. De agility-noppenconfiguratie verhoogt het resultaat. Jij stijgt op. Transparante noppen in het groene gras. De bal, nog net niet geland, en jij vliegt ertegenaan. Met de punt van de schoen. Die goal die is een feit. Bovennatuurlijk. Het voelt heerlijk om zo behendig te zijn.

  De zwarte adidas Nemeziz 17.3 Magnetic Storm
  De zwarte adidas Nemeziz 17.3 Magnetic Storm

  adidas Nemeziz 17.3 Magnetic Storm

  Hij staat voor je en drie staan eromheen. Jij maakt je geen zorgen want kappen en draaien is jou niet onbekend. DUAL LOCK COLLAR de lockdown en AGILITY MESH de controle. Met kwaliteiten ga jij in de aanval. De adidas Nemeziz 17.3 is jouw kameraad en geen uitdaging stilt deze orkaan. Jullie motto is daadkrachtig. Zig-zag en iedereen voorbij. Jij dolt de tegenstander en laat zien dat er met jou niet te dollen valt. Zwart is de schoen, zwart zijn de noppen, zwart zijn de logo’s. De kleur tekent de onverwachte aandrift. Zomaar en ineens toeslaan op het veld. Storm Magnetic. De naam is jou op het lijf geschreven.

  De zwarte adidas Nemeziz 17.4 Magnetic Storm
  De zwarte adidas Nemeziz 17.4 Magnetic Storm

  adidas Nemeziz 17.4 Magnetic Storm

  De bal valt er net tussen, het is gaan of blijven staan. Niet voor niets heb jij zo hard getraind de laatste maanden. Fysiek en mentaal. Jouw drijfveer zegt gaan. Van nop tot veter, de kleur is zwart en de uitstraling stormachtig. Als eerste streelt de adidas Nemeziz 17.4 de bal en met een stiftje ben jij iedereen te slim af. Het spel is begonnen.

  Een orkaan vraagt om meer

  Gaan of niet gaan. Weg is weg. Die laatste minuut. Het zijn de wetten van het voetbal, zo intens als een orkaan. De bal die niemand ziet komen, die zie jij wel. Dat duel dat niemand durft aan te gaan, daar stap jij in. Die onmogelijke actie, die maak jij mogelijk. Het bovennatuurlijke haalt de adidas Nemeziz Magnetic Storm Pack in jou naar boven. Noem het kolossaal.