Voetbalschoenen

  adidas Messi Nemeziz Pyro Storm

  Ontvlam meer.

  28 nov, 2017

  adidas Messi Nemeziz Pyro Storm
  De witte adidas Messi Nemeziz 17+ 360 Agility Pyro Storm

  Voet op vurige bodem

  Camp Nou. Het is heet. Heel heet. De adidas Nemeziz Messi Pyro Storm zetten voet op vurige bodem en Messi’s donkere ogen zijn gericht op slechts één leus: MES QUE UN CLUB. Het mantra van de trotse regio. Catalaans vuur. De oren staan gespitst en luidkeels gezang ontbrandt een kabaal van jewelste. De kleine Argentijn stapt naar voren. Zijn blik verraadt zijn gedachte: ik speel voor jullie.

  adidas Nemeziz Messi 17+ 360 Agility Pyro Storm

  De Catalanen aanschouwen hun wonderkind, heel het stadion kijkt naar Leo Messi. Warming up: hij houdt de bal hoog en speelt over, van de ene naar de andere kant, van speler tot speler. Hoge ballen vliegen over het gras. Bijna warm – de adidas Nemeziz Messi 17+ 360 Agility Pyro Storm schoenen smelten weg bij zijn techniek. Het is tijd voor een solo. Bal op de knie, de voorvoet, het hoofd en stijlvol weer terug op de gouden linkervoet. Leo voelt de liefde van het AGILITY KNIT-bovenwerk. Zo soepel. Zo intens. Het sluit aan op de warme gloed in Camp Nou. Een trucje, een overstapje in de lucht, over en op de grond. Alles kan. Net zoals het hakje dat volgt. Messi voelt zich comfortabel. Het klopt. Het vertrouwen. De club. Zijn thuis. Het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM bedekt de voeten, hij weet dat het goed zit met de rushes van zometeen. Een snelle sprint, een driedubbele schaar en een ‘tik-tak-weg’ manoeuvre. Hij zit geramd met deze stormachtige kicksen. DUAL LOCK COLLAR ontfermt zich over zijn enkel. Voor adidas en aanhang is Messi heilig. Een held. Wie is dan die jongen achter de held? Leo. Even lacht hij weer. Hij kijkt om zich heen en het publiek voelt zijn warme blik. Een relatie die met woorden niet is uit te drukken. Een liefde die verder reikt dan een gevoel. Plots is hij afgeleid: vader en zoontje vooraan in de rij – net achter de stewards. Het sjaaltje in de lieve handjes trekt zijn aandacht: MESSI staat erop geprint. De rillingen lopen over het lijf van een levende legende. Hij is genoeg gewend maar dit went nooit. Het jongetje kijkt naar Messi en de stralend witte schoenen vallen op. De Solar Orange adiStripes, het zwarte Messi-symbool, NEMEZIZ achterop de hiel, de Clear Grey lijnen en de gestreepte hoofdletters MESSI. Het maakt impact – een eigen lijn om van te dromen. De ogen worden groter: “kijkt hij naar mij?” Messi gooit de bal de lucht in en schiet deze afgemeten en liefdevol naar de kleine fan. Het sjaaltje valt uit de handjes van ‘t schattige mannetje. Vangt hij ‘m? Net wel. Net niet. Net wel. Er wordt gelachen, luid geklapt en nog luider gezongen. Heel Camp Nou staat in vuur en vlam. De harmonie “dit is waar wij voor staan” waait door het stadion van Los Blaugranas. Is het echt? Een droom die uitkomt. “Gràcies [bedankt] Leo” roepen vader en zoon hem na. Messi glimlacht. Hij denkt aan de wedstrijd en zijn ogen lijken iets te zeggen: de res [graag gedaan], er staat nog veel meer op jullie te wachten.

  De warmte

  Wie aan Messi komt, komt aan zoveel meer. Het wonderkind. De adidas Nemeziz Messi Pyro Storm voetbalschoenen voelen de warmte. In Catalunya groeide hij op van kind tot man. Leo veranderd. Het baardje. De tattoos. De strenge blik. Hij wil altijd meer en met Barcelona heeft hij meer. Meer dan een club. Steun en toeverlaat in elke periode van zijn leven. Klaar voor opnieuw een vurige storm. De messiGAMBETRAX 2.0-loopzool laat een voetafdruk achter, en wat voor één? Wat Messi heeft, heeft niemand.