Voetbalschoenen

  adidas Messi Nemeziz Ocean Storm

  Bovenmenselijk.

  11 okt, 2017

  adidas Messi Nemeziz Ocean Storm
  De witblauwe adidas Messi Nemeziz 17+ 360 Agility Ocean Storm

  Leo's voorliefde

  Bij Messi is de vraag, wie houdt er meer van wie? Hij van de bal of de bal van hem? Eén ding is zeker: ze kunnen elkaar geen seconde missen. De adidas Messi Nemeziz Ocean Storm voetbalschoenen strelen de bal en zijn voeten worden hartstochtelijk genesteld. Warm en serieus. De zon van 32 stralen vormt het gezicht van de Argentijnse vlag en vertelt zijn verhaal. Leo’s voorliefde is voor altijd en de band wordt alsmaar hechter, sterker en intenser. Een verbazingwekkende oceaan transformeert in een tsunami. Zet je schrap voor Leo Messi.

  adidas Messi Nemeziz 17+ 360 Agility Ocean Storm

  Zigzaggend raas je door de defensie en doe je dingen die niemand anders kan. Je vernietigt drie spelers met drie simpele aanrakingen en AGILITY KNIT om de voeten: tik-tak-stift. MESSI en NEMEZIZ in hoofdletters gegraveerd op de schoen, en de drie Adistripes in het zwart aan de buitenkant. Het geeft power. Kundig dribbel je langs verdedigers zonder de bal ook maar een seconde aan te raken. TORSION TAPE als jouw beste vriend verstevigt iedere touch. Samen met de adidas Messi Nemeziz 17+ 360 Agility Ocean Storm voetbalschoenen storm jij vooruit. Schijnbewegingen worden opnieuw uitgevonden in het 360 AGILITY BANDAGE SYSTEM. Golvend vaar jij voort in een groene zee vol piraten die jou willen raken. Laat ze op zoek gaan naar een andere golf, want jij beheerst de zee. Je hebt ludieke acties afgekeken bij legendes en deze je eigen gemaakt. Cruijff: waar iedereen een penalty schiet, geef jij een penalty assist. Maradona: in een onmogelijke situatie tegen 8 man, laat jij ze alle 8 gissen in het doolhof. White Legend Ink en Energy Blue om de voeten geven een boost aan jouw hart van passie. Gooi steen na steen voor aanstormend water en je zult zien, het helpt niet. Water dat aan komt stormen gaat overal doorheen, omheen of overheen. Storm zit in jou, een tsunami op het veld. Laat ze aan je trekken, DUAL LOCK COLLAR houdt jou op de been. Laat ze sliden en lanceer de voeten. Laat ze happen en doen, het enige wat jij achterlaat is de voetafdruk van de messiGAMBETRAX 2.0-loopzool. Bovenmenselijk plak jij fragment op fragment, hoofdstuk op hoofdstuk, hier is geen script voor te schrijven. Ultrasnel en superbehendig zet jij de boel op zijn kop. 213 gram aan beide zijden stimuleren iedere draai. Week in, week uit, het genot is extreem. Breidt er alsjeblieft geen einde aan. Wees voor altijd verbonden met de bal. De zon lacht. Deze tsunami is vriendelijk en bestormt het land met wonderschone goals.

  Celia Olivera de Cuccittini

  De vinger gaat van het hoofd naar de borst – drie snelle tikken – en allebei de wijsvingers de lucht in. Trouwe fans kennen het ritueel. Na iedere goal op de adidas Messi Nemeziz voetbalschoenen het gebaar naar zijn oma “Celia Olivera de Cuccittini”, die zijn aanstormende talent van jongs af aan omhelsde. Zij zag haar Leo rijzen en alsmaar beter worden. Een buitenaardse dribbelaar: het kappen, draaien en passeren. Geen actie die compleet was zonder een precieze afwerking. Strak in de kruising of listig over de keeper. Perfectionistisch en onbevangen tegelijk. Een natuurtalent? Dan doen we hem tekort, maar wie zou het ons kwalijk nemen? Lionel Messi kan simpelweg niet met een pen beschreven worden.