adidas

  Lone Hunter Pack

  (0)

  Voor de eenzame jagers.

  8 Jan, 2018

  © adidas Int. - De adidas Lone Hunter Pack

  Onder de radar

  Welkom in het dierenrijk. Hier overleeft alleen de sterkste, de slimste. Hier is het wachten op je kans. In de luwte, uit het zicht, loeren naar je prooi. Met de adidas Lone Hunter pack opereer je onder de radar. Niemand die je ziet, niemand die je hoort – totdat je genadeloos toeslaat.

  Nemeziz, Predator en X krijgen een nieuw kleurtje: een combi van bruin, groen en oranje. En dan ook nog een camouflage-patroon, de ultieme schutkleur. Jagers beginnen te watertanden bij het zien van deze schoenen. Alle technieken blijven hetzelfde, de enige aanpassing is de kleur. 

  Deze schoenen zijn voor de speler die zijn moment kiest. Minuten lang dwalen over het veld. Voor de leek onzichtbaar, maar voor het getrainde oog een groot gevaar. Op het moment dat je afvraagt waar hij is, slaat hij toe. In een oogwenk is het gebeurd. Verdedigers te laat, trainer staart vertwijfeld voor zich uit, wedstrijd beslist: een kwaliteit die maar een enkeling bezit. Deze pack is voor weinigen weggelegd, gelimiteerde oplages dus. Alleen voor de echte eenzame jagers.