adidas

  Initiator pack

  (0)

  Zwart. Wit. Rood.

  20 Nov, 2018

  © adidas Int. – De adidas Initiator pack, met Gabriel Jesus, Pogba en Lingard

  Boost

  Het zal even wennen zijn voor de drie topmodellen van adidas. Voor het eerst staan zij eens niet in de schijnwerpers. Het is nu even de beurt aan de COPA, die de adidas Initiator pack aanvoert. In zijn kielzog volgt de rest.

  Voor een keertje in de schaduw kunnen ze vast wel hebben. Jammer is het wel. Ook over de X, Nemeziz en Predator valt veel te vertellen. Met z’n drieën vormen ze een fraaie achtergrond voor de COPA. Qua kleur – zwart, wit en rood – loopt het allemaal naadloos in elkaar over. De Nemeziz en X zijn overduidelijk broertjes. De Predator staat er iets verder van af.

  Die heeft geen wit in de schoen. Maar de Predator heeft nog iets anders speciaals. Boost in de zool. Je leest het goed, de hardlooptechnologie die van de Ultra Boost een succes maakte, draag je nu ook op het voetbalveld. Adidas hield rekening met de harde bevroren velden in de winter – dan is wat extra demping wel lekker.

  Samen met de COPA 19+ maken deze drie modellen een ongekend sterke opstelling. De Initiator pack stuurt je met een warm gevoel de winter in.