adidas

  Exhibit pack

  (0)

  ‘No fakers.’

  31 Jan, 2019

  adidas exhibit pack
  © adidas Int. – Pogba, Gabriël Jesus, Dybala en Firmino met de Predator19+, X18+, COPA19+ en Nemeziz18+ uit de adidas Exhibit pack

  Kan de échte voetballer zich even melden?

  Daar is ‘ie dan: de tweede seizoenshelft. Het echte werk kan beginnen. Hoog tijd voor ware kunst. Kunnen de ‘vervalsingen’ even plaats maken? De Exhibit pack is voor de échte voetballers, niet voor de ‘fakers’.

  Zo na de winterstop stappen de grote jongens naar voren. En adidas trekt daarvoor een stel fraaie kleuren uit de kast. Blauw en zilver, met kleine rode details, voor de Predator 19+. PRIMEKNIT-sok strak om de enkel, BOOST-zool onder de voet. Pogba meer dan tevreden: ‘Van de eerste tot de laatste minuut wil ik de controle hebben. Altijd is de Predator er voor dat soort spelers geweest. Deze nieuwe editie geeft mij controle over de bal en het hele veld.’ De misère bij Manchester United heeft hij inmiddels ver achter zich gelaten.

  adidas Exhibit pack
  © adidas Int. – De COPA19+, Nemeziz18+, X18+ en Predator19+ uit de adidas Exhibit pack

  In Italië is Dybala ook niet verkeerd bezig. Daar stevent hij met Juventus zonder veel moeite af op de Scudetto. In zwarte, jawel, en groengele COPA 19+. ‘Altijd al was ik fan van de COPA’, vertelt de Argentijn. ‘Vanwege de klassieke look en het onwaarschijnlijke gevoel. Het past bij mijn speelstijl en persoonlijke stijl.’ Voor als je het nog niet wist: er is een gloednieuwe moderne COPA. Bestaat pas net. Een moderne versie, zonder veters en zogenaamd FUSESKIN-leer.

  Weer terug naar Engeland. Beslist is het nog lang niet, maar een historische prestatie van Firmino bij zijn club in Liverpool is in de maak. Druk? Lijkt er niet op. Al komt het door zijn nieuwe Nemeziz 18+. ‘De Nemeziz geeft me de tools vrijer te bewegen’, leert de Braziliaan ons. ‘De schoen helpt mijn eigen spel en stijl te spelen, wat ik altijd zocht.’ TORSIONTAPE bedankt. Let op het felle neongeel, met blauwe adidas-strepen.

  adidas Exhibit pack
  © adidas Int. – De Predator19+, Nemeziz18+, COPA19+ en X18+ uit de adidas Exhibit pack

  In Firmino’s nek hijgt zijn landgenoot Gabriël Jesus. Nu is er een kleine achterstand op de nummer 1, maar voor je het weet is dat gat – niet in de laatste plaats door de X 18+ – weer dicht. Jesus is rap: ‘Bij mij draait het om explosieve snelheid en kracht. De X helpt mij het spel daarmee van begin tot eind te ontregelen, op volle snelheid.’ Rood is daarvoor de perfecte kleur. Een drukke schoen, met zilveren driestreep.

  De technieken bleven in elke schoen hetzelfde. Enkel de kleur kreeg een update. Felle kleuren. Iedereen valt op in de adidas Exhibit pack. De ‘fakers’ – spelers die doen alsof –  worden direct ontmaskerd. Bespaar iedereen de hoofdpijn. Maak dan gelijk maar even plaats voor het echte werk.