adidas

  Energy Boost pack

  (0)

  Kleurrijk WK.

  29 May, 2018

  © adidas Int. - De adidas Energy Boost Pack, met Gabriel Jesus

  Een maand lang

  Het is zomer. Het WK komt steeds dichterbij. Felle kleuren uit de kast dus. Adidas helpt een handje. Azuurblauw, neongeel of een tint oranje – kies maar uit.

  De aanvoerder van deze pack is de vernieuwde X. De grootste verandering is de zachte SPEEDMESH-bovenkant. Gecontroleerd balgevoel zonder in te leveren op de beweeglijkheid van je voeten. De X is lichtblauw en zwart, met geelgroene accenten. Benieuwd wat aanvallers Mo Salah (als hij kan spelen) en Gabriel Jesus kunnen brengen in deze schoenen.

  © adidas Int. - De adidas Energy Boost Pack, met Gabriel Jesus

  Vlak daarachter bivakkeren de aanvallende middenvelders met reusachtige longen. Predators aan hun voeten. En die zijn geel, neongeel eigenlijk meer. De sok is zwart dit keer, verder zitten er rode accenten in de schoen. Delle Alli, Özil en Pogba schieten tussen de linies door met felle neonlampen aan hun voeten.

  © adidas Int. - De adidas Energy Boost Pack, met Pogba

  Eentje die je ook zeker niet zal ontgaan in Rusland is de Nemeziz. Feloranje zijn ze, op de drie zwarte adidas-strepen na. In juni zie je Draxler, Firmino en Lingard hierop gaan.

  Dan de schoen die zich normaal gesproken enigszins laat wegduwen van de schijnwerpers. De Copa. Misschien dat Kroos even moet wennen aan dit kleurtje: roodoranje, en fel ook. De stille kracht en motor van de Duitsers krijgt zomaar sirenes aan zijn voeten.

  Waar je ook kijkt, de carnavalskleuren zijn overal, in ieder team, in iedere wedstrijd. Ze springen zo de huiskamer binnen. Een Energy Boost zo naast je op de bank. En dat een hele maand lang.