Hardloopschoenen

  adidas Energy Boost 3

  15 feb, 2018

  adidas Energy Boost 3

  adidas Energy Boost 3 

  Zoek jij een hardloopschoen met uitstekende schokdemping? Met daar bovenop een neutrale afwikkeling? Adidas biedt dit met de adidas Energy Boost 3. Een betrouwbare en fijnbesnaarde schoen voor alle hardloop-disciplines.

  Een flexibel adaptief techfit bovenwerk gaat in deze schoen gepaard met de subtiel verwerkte Boost demping. Schokken op jouw enkels en knieën zijn bij deze schoen in zeer goede handen. Het resultaat mag er zijn: een lichte hardloopschoen met een neutrale afwikkeling.

  Deze schoen weegt 310 gram voor de gemiddelde heren schoenmaat (42/43) en beschikt over effectieve energie-eigenschappen. De Boost technologie behoudt de energie van jouw pas optimaal, iedere stap is dus gegarandeerd raak! Met behulp van het Torsion-systeem zorgt deze schoen voor de ideale ondersteuning van jouw middenvoet. Een effect dat versterkt wordt met de EVA-rand rond de middenzool. De kracht van jouw afzet wordt door dit model omgezet in energie.

  Ook aan ondersteuning voor de hiel is zeer goed nagedacht, met een FitFrame van hermoplastic polyurethane. Een mix tussen hard plastic en zachte siliconen. De stroeve rubberen loopzool met extra demping doet de rest voor het door jou gewenste hardloop comfort. Natuurlijk en flexibel is de steun van deze schoen, door de naadloze sokachtige pasvorm van het bovenwerk. De onderkant van de schoen kent twee zooldelen, deze vormgeving stimuleert een natuurlijk afwikkeling van de voet.

  Dit strak vormgegeven model heeft een zooldikte die varieert tussen de 21,5 en 31,5 millimeter. Het maakt niet uit op welke ondergrond jij loopt, de ondersteuning en demping van deze schoen geven jou de rust om te concentreren op jouw techniek. Veerkracht, veelzijdigheid, een aantrekkelijk uiterlijk, betrouwbaar en solide: de schoen is gemaakt voor jouw stabiele en soepele looppatroon. In de schoen zijn veters verwerkt voor het aantrekken naar jouw wens.

  De Adidas Energy Boost 3 is uitgegeven in een uitgebreide kleuren-serie, met mooie details in de vormgeving. Alle modellen hebben een witte zool met een gekleurde onderkant in de stijl van de uitgave. Aan de bovenkant van de zool kennen de modellen een mooie lijn naar het bovenwerk.

  Voor dames is het model verkrijgbaar in paars, zwart, roze, grijs, turquoise, rood-grijs, wit, paars-grijs, zwart-paars, mintgroen, rood-zwart en blauw-paars. De hiel, de lip en de veters hebben bij verschillende kleurencombinaties kleine details in de kleurstelling. Adidas zorgt hiermee voor een aansprekende schoen, voorzien van reflectie-delen voor de workout in het donker. De Adidas strepen op de zijkant hebben voor alle modellen een contrasterende lijn met de kleuren die zijn gebruikt in het bovenwerk.

  De kleuren van de drie Adidas-strepen zijn identiek in de veterlussen en de reflecterende banen een de zijkant en de achterkant van deze schoen. In de schoen wacht een lichte zool voor de ondersteuning van jouw voeten. De onderkant van de zool kent een grijs gekleurd middenvlak, hierin zijn de lijnen van de Boost-technologie goed zichtbaar.

  De heren-serie kent identieke details in de afwerking. Wit, blauw-wit, donkerblauw, grijs, zwart-rood, zwart, rood, paars, antraciet, lichtblauw en grijs zijn de verkrijgbare kleurencombinaties.