Hardloopschoenen

  adidas Duramo 7

  23 feb, 2018

  adidas Duramo 7

  adidas Duramo 7

  Hardlopen is een bijzondere ervaring. Rennen op de Adidas Duramo 7 is een buitengewone ervaring. De degelijkheid van Adidas gaat in dit model gepaard met de souplesse van een flexibele schoen en de uitstraling van een kampioenenmaker. Een neutrale afwikkeling is typerende voor de prestaties, geschikt voor de allround-loper dus.

  Het wordt allemaal nog leuker. Deze schoen weegt nagenoeg niets. Op de weegschaal komt een gewicht van 215 gram achter de naam van dit model te staan. He gevolg is een sensatie die bijna niet te evenaren is: ultieme vrijheid op de weg, de baan of bij jou in de wijk. Deze schoen biedt kilometer na kilometer de rust en de ondersteuning voor jouw voeten. Daarin is de adiprene-technologie van extra waarde.

  Adiprine combineert ondersteuning en kracht bij de afzet. Deze technologie bevordert het gevoel van veiligheid in de schoen en levert daarnaast extra energie bij jouw passen. Met andere woorden: jouw neerwaartse kracht zet deze schoen om in voorwaartse snelheid. Efficiëntie ten top en Adidas waardig. In de schoen is een mesh-laag verwerkt. Dit materiaal helpt de voeten te ademen en zorgt voor een koele en droge omgeving. Ventilatie om van te genieten en een impuls in de duurzaamheid van deze schoen.

  Om een van de geheimen dan maar uit de doeken te doen. De mesh-laag is dubbel gelegd. Nog meer ventilatie dus, jouw voeten omringen zich door frisse lucht en worden continue geïnjecteerd met zuurstof. De flex-groeven staan garant voor de natuurlijke beweging in de voet. Deze groeven zorgen ervoor dat de schoen zich afwikkelt zonder dat de voet extra wordt belast. In feite past de schoen zich aan aan de ondergrond. Ideaal voor het behoud van fitte, pijnloze voeten.

  De drie strepen zorgen voor een naadloze ondersteuning en nog meer stabiliteit. Deze strepen hebben een opgelast karakter. Sterk, robuust en betrouwbaar. AdiWear heet de techniek in de loopzool; slijtage wordt tot een minimum beperkt en hiermee wordt de duurzaamheid vergroot.

  Wel tien kleuren heeft Adidas van het herenmodel uitgebracht. Zwart, grijs, wit, lichtblauw, donkerblauw, azuurblauw, marineblauw, paars, geel en zwart-wit. Zowel aan de binnen- als de buitenkant van de schoen pronken de klassieke drie Adidas-strepen. Duramo 7 staat afgebeeld op de zijkant van de schoen en de zool is in alle gevallen wit. De vormgeving van de schoen is heel zakelijk, zonder poespas en recht voor de raap.

  Alle kleurencombinaties kennen veters die passen bij de tinten van het model, dit geldt ook voor de onderkant van de zool. De hardloopschoen loopt mooi, strak weg naar de voorkant en biedt aerodynamische lijnen. Aan de binnenkant van de zool staat cloudfoam gedrukt, als typering voor de comfortabel schuimrubberen zool.

  De dames kunnen zich ook vermaken bij het kiezen van de gewenste kleur. Zo heeft Adidas vier uiteenlopende roze varianten uitgebracht, een zwarte, een groene, een lichtblauwe, een donkerblauwe, een wit-paarse en een rood-grijze. Ongetwijfeld past een van de kleuren bij jouw hardloopwens. Ervaar het gemak, de souplesse en de betrouwbaarheid van dit Adidas-model.