adidas

  Deadly Strike pack

  (0)

  Nu moet je er staan.

  29 Apr, 2018

  © adidas Int. - De adidas Deadly Strike Pack, met Salah

  Slotscène

  In de fase van het seizoen waarin koel blijven het belangrijkste is, geen genade tonen een vereiste, schiet adidas te hulp. Snel een nieuw kleurenpalet en de seizoensfinale voltrekt zich in een paar tropische tinten. Het jaar wacht op de slotscène, de beslissende deadly strike.

  © adidas Int. - De adidas Deadly Strike Pack

  In Turijn zit Miralem Pjanic met zijn club midden in de strijd om de zevende opeenvolgende titel. Napels hijgt in de nek. Blijf dan maar eens rustig. Vertrouwen op je donkerblauwe Predators. De drie adidas-strepen zijn mintgroen. Verspeelt Pjanics club de titel, dan zal het niet aan zijn schoenen liggen: geen veters, een goedpassende sok, Forged Knit voor feilloze balcontrole, Control Frame en Boost-zool voor wat comfort onderop – ga zo maar door. Het hele Predator-pakket, inclusief volledige controle.

  © adidas Int. - De adidas Predator Deadly Strike

  Zo’n 1.600 kilometer ten noordwesten van die Italiaanse race loopt in Manchester een rappe Brit de longen uit zijn lijf voor een Champions League-plek. Dat gaat wel lukken, want snel is Jesse Lingard wel – en de nieuwe Nemeziz maken hem nog flitsender. Die zijn volledig mintgroen (haast wit). Met Torsiontape-technologie strak onder de enkels sjeest de aanvaller door Engeland. Oja, leuk detail: de drie adidas-strepen zijn glow in the dark.

  © adidas Int. - De adidas Nemeziz Deadly Strike

  Een uurtje rijden in westelijke richting bevindt zich de club die Lingard nog van de tweede plek kan afhouden én goede kans maakt in de Champions League. Met de beste speler van dit moment. Een onnavolgbare Egyptenaar. Klein, gedrongen en enorm snel. Wie weet komt het door zijn adidas X. Het Sprintframe van die schoen geeft Mo Salah supergrip. Niet te grijpen, zo blijkt, nog even een paar wedstrijden de Premier League op stelten zetten dus. Je ziet hem gaan in mintgroene schoenen met donkerblauwe hiel. Snel als altijd – laat dat WK ook maar komen.

  © adidas Int. - De adidas X Deadly Strike

  Dan is er nog een voorjaarskado van adidas: de Copa. In zwart-wit oogt die toch vertrouwelijker, maar in donkerblauw en mintgroen mag hij er ook zijn. Geen zorgen, de Copa is gewoon van leer. Dat klassieke zul je altijd voelen, maar nu dus met een modern tintje.

  © adidas Int. - De adidas Copa Deadly Strike

  Plots zitten we midden in de seizoensfinale. Competities worden beslist, de Champions League-finale nadert, het WK komt dichterbij. Het einde van het seizoen wacht niet. Voor je het weet moet je er staan in mintgroen en donkerblauw. Klaar voor een actie die alles beslist.