Voetbalschoenen

  adidas Copa Pyro Storm

  Ontvlam historie.

  20 nov, 2017

  adidas Copa Pyro Storm
  De adidas Copa 17.1 Pyro Storm

  Nostalgisch vuur

  Niets is zo machtig als het voetbal van vroeger. Ieder jaar worden de verhalen sterker, mysterieuzer en aantrekkelijker. Er zit een dunne lijn tussen historie en mythologie. Is het waargebeurd of is het een mythe? In feite maakt het niet uit, linksom of rechtsom raken wij allemaal geïnspireerd – misschien nog wel meer door een mythe. De adidas Copa Pyro Storm ontketent nostalgisch vuur.

  adidas Copa 17.1 Pyro Storm

  Ochtendgloren. De dag breekt aan, de zon komt op en jouw ogen lonken naar de Copa’s. Daar op een meter of twee van je bed. Solar Red op Core Black. De drie vertrouwde adiStripes laten jou denken aan die wedstrijden van vroeger, uit de jeugd. De wijze lessen van de vaders die de rol van de trainer vrijwillig op zich namen. Niemand wist eigenlijk precies hoe het moest, wat te doen en hoe weer verder. Samen bepaalden we de opstelling en samen werden de lijnen uitgezet. Iedereen wist wel precies waar hij of zij goed in was, ontwikkelen ging op ‘hart voor voetbal’. Passie voor de sport. Van roem en faam hoefde niemand iets te weten. Onze vulkaan kolkte op de liefde voor elkaar. Niemand bovenaan de hiërarchie. Met de Copa om de voeten kon iedereen legendarisch zijn. Dat gevoel heerst nog steeds en dat vuur blijft branden. Een flash-forward leidt ons naar het veld. De wedstrijd van zometeen. Premium K-leer om de upper, foam in de inlegzool en TOTAL-CONTROL-noppen in de aarde van het gras. De formule naar succes. Iedere touch is optimaal en op hoge snelheden blijf jij stabiel. Niets weerhoudt jou van een meesterwerk, een actie die de vulkaan laat spuwen van geluk. De schoen heeft flair. Fel oranje op traditioneel zwart tekent de vurige krachten uit het verleden. Modern en klassiek. Details geven klasse aan het design. In Navy Blue staat SPRINTFRAME op de zijkant van de hiel en de noppen zijn doorschijnend. De lange tong is oranje omlijnt en het Adidas logo neemt een prominente plaats in – niet-te-missen in het midden – en nog één keer in het groot achterop de voetbalschoen. De adidas Copa 17.1 Pyro Storm is klaar voor meer verhalen en motiveert jou in het geliefde spel. Je creëert een brug tussen het verleden en het heden. Die actie, die assist en die goal. Passes en schoten van vroeger smelten langzaam om in de doelpunten van nu.

  Het vuur van toen

  Weet je nog die goal? Die lange pass? Dat één-tweetje? Onze verhalen geven extra elan aan iedere actie. Ieder jaar worden ze mooier. Van mooi naar prachtig en van prachtig naar historisch. Het vuur van toen vlamt alsmaar meer. Dat vuur is de motivatie voor jouw spel ‘vandaag de dag’. De adidas Copa Pyro Storm ontvlamt historie en jouw voetbalhart is warmer dan ooit.