Voetbalschoenen

  adidas Copa Ocean Storm

  Stralend.

  30 aug, 2017

  adidas Copa Ocean Storm
  De adidas Copa 17.1 Ocean Storm

  Klassieke aanvalsgolf

  Voor liefhebbers is adidas Copa de enige optie. De voetbalschoen met premium K-leer streelt de bal bij iedere touch. De comfort is niet te omschrijven soepel. Jij kent de verhalen en hunkert naar meer. De zon schijnt als nooit tevoren en alles ziet er anders uit. Een klassieke aanvalsgolf van zonnestralen creëert de adidas Copa Ocean Storm Pack.

  adidas Copa 17.1 Ocean Storm

  Terug in de tijd. Je gedachten gaan uit naar vroeger. Ergens midden jaren 80, het echte spel. Niet van computers, meten = weten en al dat soort ongein. Misschien iets te bruut maar jouw hart klopt op nostalgie. Je ziet beelden van voetballers met een voetbalhart, een clubhart, voetballers van volk en vaderland. Spelers die ergens voor staan en zichzelf niet verloochenen. Voor het geld niet en voor de roem niet. Spel als voetballen op strand aan zee: 3 tegen 3 drie vol passie en bezieling. Net zo gaat het op het veld. De voeten doen het werk en in elke pass, elk schot en elke beweging zit venijn. Het gaat maar om één ding, de eer. Een bal hooghouden kan iedereen maar wie kan de eer hooghouden? In het heetst van de strijd, in blessuretijd, bij een Golden Goal, bij alles-of-niets momenten. Jij? Kan jij dat? De Copa omsluit de voet en jouw blik gaat uit naar het felle geel op het donkere zwart, tekenend voor het totale contrast van de schoen: de tenen strak en soepel door het kangoeroeleer op de punt; de hiel flexibel en uiterst stabiel door de Sprintframe buitenzool; de meest comfortabele pasvorm en razendsnelle wendbaarheid door de foam in de inlegzool. Als de balans van getij- en zeestromen, zo golf jij van verdedigen tot aanvallen. Het team bestaat uit 11 golven en de wind bepaald de strategie. Op volle kracht vooruit, de eerste aanvalsgolf slaat toe. Met windkracht 10 op de schaal van Beaufort storm je dwars door de opponent. Het team sprint daadkrachtig aan jouw zijde en snelheden overstijgen de 100 kilometer per uur. Puur op wilskracht, puur op 't hart. De transparante Total Control-noppen zijn hiervoor in de wieg gelegd. De drie Legend Ink strepen op de binnen- en buitenkant schoen kennen de kracht. Semi en Solar Yellow vloeien in elkaar over. Het zwart en donkerblauw op de hiel en het felle geel aan de voorkant. Jij raast over het veld als een wervelwind door de zon, een ongekend mooie wisselwerking. 206 gram aan superieure nostalgie omarmt de voet. Adidas robuust achterop, twee keer op de tong en één keer subtiel schuingedrukt op de onderkant. Copa daar klassiek boven – gecentreerd tussen twee strakke zwarte strepen – en één keer schuin op de buitenkant schoen. Tot slot, de handtekening van een kundig detail: Sprintframe als techniek op de binnenkant hiel van de buitenzool. Dat is waar de adidas Copa voor staat. Passie voor methodiek uit het heden en ruimte voor drijfkracht uit het verleden. De Copa is niet zomaar een schoen. Jouw voetbalhart zou zonder niet kloppen.

  Bron vol energie

  Overdag het helderste en zwaarste object aan de hemel. 99,86% van de totale massa van ons zonnestelsel. De zon. De inspiratie voor de Copa Ocean Storm. Een bron vol energie, die er altijd voor ons is geweest. Die alle voetballers en types voetbal heeft gezien. De zon is legendarisch en laat de Copa stralen. Samen geven zij ons een nieuw verhaal.