adidas

  Cold Blooded pack

  IJswater in je aderen.

  2 Feb, 2018

  © adidas Int. - De adidas Cold Blooded Pack, met Pogba

  Sterk team

  De winterstop zit erop. De troepen trekken weer richting het front. Klaar voor het gevecht. Een gevecht waarin alleen de sterkste en hardste blijft staan in het heetst van de strijd. En er is flinke hitte op komst, de zomer nadert. Blijf dan maar koel. IJskoud moet je zijn, helemaal als het gloeit onder je voeten. Wees dan: Cold Blooded.

  © adidas Int. - De adidas Cold Blooded Pack

  De vier silo’s van adidas zijn gedompeld in rood, wit en zwart. Het is altijd maar afwachten of een nieuwe schoen in zijn tweede kleur nog net zo bijzonder is, maar voor de Predator geldt dat zeker: witte wreef en tenen, rode sok. Pogba staat niet voor paal als hij door Old Trafford raast.

  © adidas Int. - De adidas Predator Cold Blooded

  Lemar mag ook niet klagen. Zijn Nemeziz zijn helemaal rood. Vuur aan zijn voeten. Er is geen andere kleur te bekennen. De ‘tape’-technologie is gewoon aanwezig – net als bij alle andere silo’s trouwens. Dit gaat opvallen in Stade Louis II.

  © adidas Int. - De adidas Nemeziz Cold Blooded

  De X, waar Di Maria op gaat spelen, zijn zowat helemaal wit. Het sokje is zwart en op de buitenkant van de voet zit een groot rood adidas-logo. De vertrouwde gaatjes van de X zijn niet verdwenen. Ze ogen zelfs licht en zullen ongetwijfeld haast gewichtloos aanvoelen.

  © adidas Int. - De adidas X Cold Blooded

  Voor de liefhebbers van zwarte schoenen zijn er de Copa. De wreef en tenen zijn zwart. Op de tong en achterkant zitten rode spikkels. En deze laatste versie van Copa hebben een lage sokconstructie. Geen grote fratsen aan de voeten van Kroos, maar het ziet er wel sjiek uit. Een klassiek moderne schoen.

  © adidas Int. - De adidas Copa Cold Blooded

  De vier schoenen vullen elkaar goed aan. Deze pack oogt als een sterk team. Ze zijn voor de motor van het elftal, de explosieve dribbelaar op de flanken en de architect op het middenveld. Op welke positie je ook staat, in het heetst van de strijd moet je koel blijven. Met deze schoenen kan dat. De formule is duidelijk: ijswater in je aderen = rust in je hoofd. Dan zijn je voeten het heetst. Waar iedereen bezwijkt door de hitte, houd je met de adidas cold blooded pack alles onder controle.