adidas

  Archetic pack

  (0)

  Mat zwart.

  24 Jan, 2019

  adidas archetic pack copa nemeziz x predator
  © adidas Int. – De COPA, Nemeziz, X en Predator uit de zwarte adidas Archetic pack

  Beetje rood en blauw

  In de grijze maanden gaat adidas helemaal zwart – mat zwart zelfs. Tot genoegen van de oudere generatie waarschijnlijk, presenteert adidas de Archetic pack.

  De adidas-spelers zul je er niet veel op zien. Maar populair wordt deze pack waarschijnlijk wel. Zwart doet het, tot genoegen van oudere generaties – altijd goed op voetbalschoenen. Een mooie herinnering aan vroeger. Maar door het mat zwart heen schijnen er toch nog twee kleurtjes: rood en blauw.

  In het Flyknit-deel van de Nemeziz is rood te zien. De hiel is blauw, het puntje van de zool weer rood. In de Predator geen blauw te bekennen, alleen dunne rode streepjes op de wreef. In de X is weer geen rood te ontdekken, daar alleen een blauwe hiel. Ook geen rood in de nieuwe COPA. De hele zool is glimmend blauw. De COPA springt er een beetje uit, want bij die schoen is het zwart als enige niet mat – waarschijnlijk omdat die schoen helemaal van leer is. Qua technologie verandert er niks.

  Adidas begint het nieuwe jaar lekker met deze collectie. Een fijn opwarmertje voor wat er dit jaar allemaal uit de fabriek in Herzogenaurach, Duitsland zal rollen.