Voetbalschoenen

  adidas ACE Ocean Storm

  Robuust.

  28 aug, 2017

  adidas ACE Ocean Storm
  De blauwe adidas ACE 17+ Ocean Storm

  Heersende golven

  De zee van Pogba is niet te controleren, alleen hij controleert de zee. Jonglerend met de voeten, robuuste lichtvoetigheid, sterk en swingend. De heersende golven op het veld gaan alle kanten op, het is lastig spelen hier. Ocean Storm strandt aan de kust. Deze adidas ACE Ocean Storm voetbalschoenen hebben de kleuren van zee en hemel. Paul Pogba trekt ze aan.

  adidas ACE 17+ Purecontrol Ocean Storm

  Hij floreert, hij domineert met de adidas ACE 17+ Purecontrol Ocean Storm. Hij laat de bal stromen over het ultralichte en -bestendige adidas Primeknit-bovenwerk, van de linker naar de rechtervoet, de beweging vooruit, het overzicht en de beslissing: lopen, passen of schieten? Zijn acties zijn niet in één actie te omschrijven. Altijd volgt er een nieuwe windvlaag, windstoot of hoge golf tussen de bochten door. Weer die daadkracht: zijn plotselinge versnelling op de SPRINTFRAME-loopzool – gegraveerd op de binnenkant hak – is rotsvast en geweldig rap. Zijn balbeheersing in de lucht is onaantastbaar door de PURECUT-sokvoorvoet: veterloos maakt feilloos. Als een tyfoon draaiend op volle snelheid stormt hij voorwaarts. Pogba is groots. Hij heeft alles. Fysieke kracht, geweldige coördinatie, unieke vaardigheden. Deze stormachtige Fransman gaat Man United de titel bezorgen. Laat daar geen twijfel over bestaan. Mourinho kijkt toe, net als 75.000 toeschouwers met hem. Weer zo’n razendsnelle versnelling, De transparante TOTAL CONTROL-noppen draaien in het gras. Pogba kijkt om zich heen en kijkt weer weg. Niet altijd oogt het even soepel, soms zelfs een beetje ongemakkelijk, maar vergis je niet, hij weet precies wat hij doet. Spelers op het verkeerde been zetten. Dat is zijn specialiteit en NSG zijn beste vriend: NON STOP GRIP, de bal beweegt mee met de golven en laat los wanneer de zee dat toelaat. Hooghoudend baant Pogba zich een weg door hemel en zee. Hoogwater en laagwater, de bal gaat laag en hoog. Zoals vloed en eb de stromingen balanceren waarborgt boost™ de meest responsieve demping die Adidas ooit uitbracht. Van de hiel tot de punt: van Energy Aqua tot Legend Ink. De drie grote witte strepen op de buitenkant voet zijn trots op de 231 gram. Bij de twee lussen is het logo gedrukt. Op de hiel zegt PURECONTROL alles waar de schoen voor staat. De bekende ‘pijl’ – het embleem van ACE – aan de binnenkant voet wordt begeleidt door de bedrukking van CONTROLSKIN. Een teken van de meesterlijke controle. Paul Labile Pogba is het levende bewijs.

  De bravoure van Paul Pogba

  Lagny-sur-Marne. In de Hoge Middeleeuwen werden hier de jaarmarkten van champagne georganiseerd. Het is de toepasselijke geboorteplaats van de Fransman. Hij die voor niets anders gaat dan het hoogst haalbare, tezamen met de Adidas ACE Ocean Storm Pack. Het stormt in zijn hart maar hij heeft de zee in handen. Aan hem de keuze om de robuuste golven wel of niet te laten rijzen. Wees op je hoede, want Paul Pogba is onberispaar in zijn bravoure.