Voetbalschoenen

  adidas ACE Magnetic Storm

  Nieuw vermogen.

  14 jul, 2017

  adidas ACE Magnetic Storm
  De zwarte adidas ACE 17+ Purecontrol Magnetic Storm

  Een magnetische storm waait over het veld

  Weten waar de bal neerploft voordat die daar is. Weten waar je medespeler naartoe sprint voordat hij start. Het is het kunst boven kitsch verhaal. De adidas ACE Magnetic Storm Pack is uit en jij hebt de zwarte voetbalschoenen aangetrokken.

  ACE 17+ Purecontrol Magnetic Storm

  De ACE 17+ Purecontrol Magnetic Storm is een baas. Net als jij. Welkom in de heerschappij van pure controle. Een truc van de straat vloeit samen in de zwarte schoen. De boost™ technologie is officieel gemaakt voor running shoes. Jij voelt je thuis in deze synergie aan kwaliteiten. Adidas meest responsieve demping tool is nu ingezet voor voetbal. De techniek werkt vice versa, energie dat drijft de motor. De ACE 17+ bespeelt de ruimte. Balaannames en controles, korte en lange passen, schoten en stiftjes. De veterloze PURECUT-sokvoorvoet waarborgt jouw relatie met de bal. Elegant en vaardig in het onthaal: adidas op de top van de schoen; drie strepen aan de zijkant; het Ace logo binnenkant voet; een lusje voor, een lusje achter; en PURECONTROL in hoofdletters op de hiel. Het totaaleffect van de Magnetic Storm straalt over het zwart. Voor vuil en water geen plek, Primeknit is jouw bewaker. Non-Stop Grip jouw kameraad. Het stipreliëf omhelst de bal. De aanname is subliem en de ACE 17+ laat niet meer los. De voetbalschoen van 231 gram wacht op jouw signaal. TOTAL CONTROL. De witte streep dwars door de onderzool is net een stoere tulp, de noppen kundig gemonteerd voor het beheersen van de bal. Uitgangspunt? Heer en meester zijn ongeacht de snelheidsmeter. SPRINTFRAME als jouw rechterhand. Jij veert op met die aandrijving in de benen. Balverlies dat ken jij niet want jij bent samen met de tools. Adidas het merk. ACE de collectie. En Purecontrol het offensief van jouw controle. Een Magnetic Storm raast voorbij. Jij pakt hem op en absorbeert zijn sterke windvlagen. Je blaast hem uit. Rotsvast. Flexibel. Magnifiek. 21 andere spelers op het veld. De kansen die zij missen vul jij in.

  De zwarte adidas Ace 17.1 Magnetic Storm
  De zwarte adidas ACE 17.1 Magnetic Storm

  ACE 17.1 Magnetic Storm

  Voetbal is van iedereen maar niemand speelt zoals jij. De wereld ligt aan je voeten. In de ACE 17.1 Magnetic Storm ontwapen jij de tegenstander. Stormachtig zwart. Magnetisch blauw. De noppen, de strepen, de logo’s. TOTAL CONTROL is de configuratie. Primeknit is het bovenwerk. Een lusje aan de achterkant en voorgestrikte veters. Het design is machtig. SPRINTFRAME gegraveerd op de binnenkant van de hiel. Ground Control 3.0 als nieuwe upgrade van de zool, grip en afzet sterker dan ooit tevoren. Snel zul jij zijn op die eerste honderd meter. Adidas ACE toont haar trots op spektakel. De gedetailleerde strepen en stippen voelen aan als een tweede huid. Inlopen hoeft niet meer, jij maakt de schoen je eigen vanaf moment één. De eerste stap richting nieuw vermogen. Strak. Sokachtig. Heerlijk om de voet. 214 gram maakt jou heerser op het veld.

  De zwarte adidas Ace 17.2 Magnetic Storm
  De zwarte adidas ACE 17.2 Magnetic Storm

  ACE 17.2 Magnetic Storm

  272 gram aan dominantie betreedt het veld. De upper is oppermachtig. Een ultradunne laag voert al het onnodige af. De schoen zit perfect om de voet. De lock down en de pasvorm nog beter dan voorheen. Het PRIMEMESH-bovenwerk zet jouw instinct op scherp. Grip te allen tijde. Sprinten en voetballen zijn voor jou twee sporten in één. Jij beheerst de totaliteit. Op de ACE 17.2 Magnetic Storm kun jij bouwen. Hoge snelheden kennen geen obstakel. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie houdt alles onder controle. Stabiel ga jij vooruit. Onopgemerkt bepaal jij de tactiek. Je dicht de eigen gaten en opent ze bij de opponent. Onmogelijke kansen worden mogelijk en doelpunten vallen onverwachts. Het is het wapen dat jij draagt. Adidas en ACE schitteren op de schoen. Voorgestrikte veters en een lusje aan de achterkant. Zwart is de kleur. Macht het resultaat. De ACE 17.2 kent geen genade. Zet de linies uit en ga vol in de aanval.

  De zwarte adidas Ace 17.3 Magnetic Storm
  De zwarte adidas ACE 17.3 Magnetic Storm

  ACE 17.3 Magnetic Storm

  Jouw controle is absoluut. De ACE 17.3 Magnetic Storm kent de eisen van jouw spel. Aannemen en openen tegelijk. Het spel verleggen in tijden van onrust. De zwarte voetbalschoen ondersteunt jou in het nastreven van perfectie. Het bovenwerk is speciaal gemaakt voor de beheersing van de bal. De benaming: 3D Control Skin. Het resultaat: superieure balcontrole. Jouw beleving is ongekend. TOTAL CONTROL noppen verhogen de dimensie van technisch vernuft. Veters zijn er wel maar hoef je niet te strikken. De fit, die is perfect. 259 gram voor de spelmaker van het veld. De basis: zwart, de noppen: brons-transparant. Symbolen van adidas en ACE verzorgen de magnetische look. De 17.3 Magnetic Storm is een ontwerp voor venijnige creaties. Wanneer niemand het verwacht sla jij toe.

  De zwarte adidas ACE 17.4 Magnetic Storm
  De zwarte adidas ACE 17.4 Magnetic Storm

  ACE 17.4 Magnetic Storm

  BRAVO is de upper. Het woord verbeeld het gevoel. In de ACE 17.4 Magnetic Storm juicht het publiek jou toe. Ze kijken uit naar de volgende actie en genieten na van de vorige. Het synthetisch leren bovenwerk vormt een fijn verlengstuk van jouw voet. De FG-zoolplaat is een steunpilaar op gras. Jouw bewegingen, jouw beheersingen, kundigheid ten voeten uit. De schoen staat als een huis. Het fundament in het zwart. De strepen, het logo en ‘t ACE teken, allen in het grijs. Firm Ground noppen steken in het gras. Jij weet waarvoor jij deze schoen gekozen hebt. Controle is jouw doel.

  Spelen als een baas

  Heersen is een begrip. In het voetbal: macht hebben over de bal, het veld en de tegenstander. Jij kent deze definitie. Spelen als een baas. Buitengewoon presteren en voor niemand onderdoen. Jij bepaalt de regels. De ACE Magnetic Storm voetbalschoenen geven sturing aan jouw daadkracht.